top of page

WERKWIJZE

LETS MEET!

Het begint allemaal met een gratis en vrijblijvend kennismakings-/intake gesprek. Ik start een project altijd graag met een ontmoeting bij je thuis om een goed beeld van de ruimte te krijgen. Tijdens dit gesprek bespreken we wat je woonstijl is en wat de gewenste sfeer van de ruimte is, welk gevoel wil je dat de ruimte uitstraalt? Tevens worden je woonwensen en het budget besproken en bespreken we welk interieurplan je wilt dat ik voor je ga uitwerken. Na dit gesprek stuur ik een offerte op maat en zodra deze akkoord is ga ik aan de slag.

Na het intakegesprek ga ik me verdiepen in je woonwensen en vertaal ik je wensen in een moodboard. Het moodboard dient o.a. als leidraad voor alle keuzes die gemaakt worden. Een moodboard maakt de gewenste sfeer en woonstijl direct visueel.

RESEARCH

LETS BE CREATIVE

Afhankelijk van welk pakket je hebt gekozen ga ik voor je aan de slag. Wil je slechts een globaal beeld? dan kan dit bijvoorbeeld zijn in een collage van voorbeeldinterieurs en/of voorbeelden van meubilair/ accessoires. Ik kan het ook tot in detail uitwerken in een meubelplan, accessoiresplan en verlichtingsadvies zodat je alleen nog maar naar de winkel hoeft te gaan om het te kopen.

Zo heb je ook een keuze gemaakt in hoeverre ik de indeling voor je ga uitwerken. De indeling kunnen we globaal bespreken, maar je kunt ook kiezen voor een 2D of 3D ontwerp. Zo krijg je een duidelijk beeld hoe de ruimte eruit kan gaan zien.

VISUALIZE

LETS MEET AGAIN

Als ik het totale interieurplan af heb maken we een afspraak om deze bij je thuis te komen presenteren. Je ontvangt van mij het hele interieurplan met daarin alle benodigde informatie om het interieuradvies uit te kunnen gaan voeren.

bottom of page